About

BeFunky_BeFunky_BeFunky_PA262945

Proposem un espectacle de música de cambra provocadora i evocadora per encendre la imaginació. Més enllà de la formació clàssica de quartet, les dones del V.O. Quartet són famoses per les seves composicions intimistes i les seves interpretacions picants. Amb l´ús de tècniques virtuosístiques i folklòriques, la veu, el moviment escènic i la seva visió femenina, les seves actuacions són plenes d´energia i d´humor.

BeFunky_BeFunky_PA262943

Les seves integrants, totes de formació clàssica, compten amb gran varietat d´experiències musicalment complementàries, ja que individualment han treballat en àmbits escènics enriquidors com la dansa, el teatre, el cabaret o el circ. Atès que el seu repertori està íntegrament composat per elles, aquestes influències s´evidencien tant en la música com en la original posada en escena. En un concert de l´ V.O. Quartet, la música et transporta per diferents emocions i estils.

BeFunky_BeFunky_ViewFinder_3

El conjunt està format per Naomi Wedman, Rebecca Macauley, Kirsten Tinkler i Sandrine Robilliard, totes elles músics en actiu durant més de 10 anys. Naomi, violinista, és canadenca i actua en projectes de música pop i country. Kirsten és anglesa, toca el violí i canta, i ha composat música per teatre i ha actuat en grups de cabaret. Rebecca és de Nova Zelanda, toca la viola i actua a més de portar la direcció musical del famós “Circus Klezmer”. Sandrine es francesa i toca el violoncel, treballa amb l’Orquestra Simfonica del Valles, col·labora amb compositors contemporanis i actua regularment amb grups de jazz i de flamenc.

BeFunky_PA262937

L´estil de V.O. Quartet pot definir-se com a música de cambra contemporània amb matisos de pop i folk amanida amb aromes de música celta, llatina, klezmer i experimental. D´aquesta combinació en resulta un atractiu llenguatge musical ple d´harmonies captivadores i melodies potents. Tot el repertori està composat per aquestes quatre dones i el seu talent garanteix que cada concert s´adeqüi tant a l´espai com a l´ocasió. Un concert de V.O. Quartet és proper, dialoga amb el públic i mostra la personalitat i humor de cadascuna de les seves integrants.

Aquest quartet de dones ha actuat arreu d´Europa durant més de cinc anys en diversos escenaris, festivals i per a públics molt diferents.

Veritablement entretingut, un còctel musical màgic…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s